Поетът Константин Трендафилов заряза певицата Дара. Любовната им афера продължи едва

...
Поетът Константин Трендафилов заряза певицата Дара. Любовната им афера продължи едва
Коментари Харесай

Голяма мъка сполетя Дара от "Х фактор", певицата е заменена с...

Поетът Константин Трендафилов заряза певицата Дара. Любовната им спекулация продължи едвам няколко месеца, само че по всичко проличава, че към този момент е завършила. Причината не е ясна, само че от любовните клипчета на двамата в обществените мрежи няма и диря, написа " Телеграф ".  Искрата сред Константин и Дара по време на взаимното им присъединяване в " Черешката на тортата " преди няколко месеца. За малко време двамата се трансфораха в най-харесваната и сладка двойка в светските среди.

Поетът придружаваше обичаната си на всяко нейно присъединяване, а общите им фотоси и клипове бяха част от всекидневието им. От няколко седмици обаче те качват снимки от разнообразни места и на никой от тях не участва другият.

Само преди месец Трендафилов дебютира като сценарист в новата ария на Дара " Недей ".

" Искахме да покажем непринуденото, същинско лице на любовта. Тя в никакъв случай не е единствено клиширано-усмихната. Но и в най-тъжните й моменти можем да открием хубост, стига да отворим очите си за нея ", изяснява концепцията на клипа Трендафилов.

Очевидно обаче самият той е претърпял края на връзката им много бързо. До предходната седмица той бе измежду най-големите почитатели на англичанката Манал, която се изявяваше в новия сезон на Х Фактор.

Той не спираше да пропагандира за нея, само че все пак тя отпадна предходната неделя. Най-красивият българин за 2016 година не крие благосклонностите си към англичанката и я следва във всички обществени мрежи. И не стопира да харесва всичко от нея.

Дара също не страда . От фотосите й се вижда, че тя се забавлява повече от добре в компанията на другари.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР